Din skabelon til en vindende salgsbrev

Skrive en vindende salg brev er en af de måder at sælge et produkt/ebook/software på internettet. Ikke alle føler sig til at skrive sådan et salgsbrev. Så vi enten kæmper for at gøre det, eller leje en kopi-writer til at gøre det, eller købe kopi-skrivning software. Vindende breve er dem, der følger et system. Følgende skabelon er et sådant system.
1. skrive overskriften: overskriften skal besvare spørgsmålet: Hvad er den største fordel ved dit produkt/ebook/software. Tænk på den største fordel. Ved første mange kommer til at tænke. Din opgave er at tænke på en, der er den største. Sætte denne fordel for enden af en af følgende spørgsmål:
* Vil du gerne…?
* Hvem ellers ønsker at…?
* Hvordan vil du gerne…?
Du kan tænke på flere sådanne forretter for din overskrift.
2. Skriv den indledende linje. Dette er et svar på din overskrift. Nogle ting der siger: “Hvis du gerne vil vide mere om… så det er sandsynligvis den mest afgørende oplysninger, du nogensinde har læst.” Udfylde de tomme felter med den vigtigste fordel ved dit produkt.
3. nævne navnet på dit produkt og give besøgende information om, hvad de vil finde i den.
4. Forestil dig over alle fordelene ved dit produkt; Skriv dem ned i sætning format. Foreslå dine besøgende også forestille sig disse fordele.
5. nu liste ud de specifikke fordele og / eller funktioner i prik form. Disse kugler vil hjælpe dine besøgende få en smagsprøve på antallet af detaljerne, de kan få fra dit produkt.
6. nu gøre dine tilbud. Foreslå, at den pris du kunne have opkrævet for sådan et kvalitetsprodukt. Angive, at du faktisk opladning meget mindre så mange flere mennesker kan få adgang til resultaterne af jeres hårdt arbejde, og fordi du forstår behovet for et sådant produkt.
7. tid til at tilbyde bonusser. Tilbyde mindst en bonus, hvis ikke mere. Liste over de fordele, som besøgende får med hver bonus. Også nævne prisen for hver bonus. I slutningen af listen over bonusser nævne den samlede værdi af bonusser.
8. tid til udtalelser. Tilslut udtalelser af faktiske mennesker der har brugt dit produkt og har fundet det nyttigt, med deres navne og hvor de kommer fra.
9. Skriv din garanti-/ tilbagebetalingspolitik. Dette vil gøre dem til at føle kontrol over køb. Angive en tilbagebetalingsperioden, mens du er på det. Normalt den tjenesteudbyder, du bruger til at indsamle betalinger og levere dine produkter vil angive i deres vilkår og betingelser tilbagebetalingsperioden, at de vil acceptere.
10. opfordrer til handling. Indsæt dit køb knap nu. Således at dine besøgende kan foretage deres køb.
11. du er færdig. Rediger dette brev ved hjælp af Dreamweaver eller en anden WYSIWYG editor efter eget valg og sætte det op på din hjemmeside.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *