Gøre din Baby brusebad ideer særlige – 6 gyldne Tips til planlægning en Baby brusebad (Part One)

Ihærdigt forsøger at finde nogle ekstra specielle baby brusebad ideer?

Let, let.

Alt på denne planet kan være færdig i en meget enkel måde – så er din baby brusere.

Du behøver ikke at være Martha Stewart til at være vært for et brusebad.

Hvis du er at trække dit hår som sådan Drej din baby brusebad til en virkelig speciel og spændende fest for de snart-til-være-forældre, Følg dog min 3 gyldne tips nedenfor.

Du vil hurtigt finde ud af at planlægge en baby brusebad er bare en snap og fuld af sjov.

Gyldne Tip 1: Lad din fantasi Flow

Har du lyst til noget lidt mere omfattende og unikke? Hvis svaret er ja, skal du muligvis et par baby brusebad ideer udløsere.

Jeg kan ikke forestille sig en baby brusebad uden energi og creativities. Hvis du, uanset årsagen, ikke er stand til at komme med kreative ideer, vil jeg foreslå dig at tænke ud af boksen.

Mit forslag er, at ikke holde din fantasi kun ophold med emnet for baby brusebad. Tænke stort og ting noget kunne oprette en speciel tid der vil leve i alles minder i mange år fremover.

Jeg siger ikke, at du bør gøre dit brusebad til en forsidehistorie på næste nummer af forældre eller amerikansk Baby. Hvis du kan, tillykke!

Men for mange af vores folk, vi er alle omgivet af alle former for gratis oplysninger om kærlighed, familie og generationer på TV, magasiner, aviser og udendørs reklamer. Taler dem med dine venner og familier, og se, om de kan komme med nogle særlige baby brusebad ideer.

For eksempel kan du have en fest for hele familien og deres arv især med de snart-til-være-bedsteforældre. Du kan endda være kreative for at medtage nogle af dine nære venner i din gæsteliste, og spille spil omfatter venner deler trivia om deres egne familier, som kendte slægtninge, traditioner eller en sjov familie historie.

Gyldne Tip 2: Lære fra andre Party oplevelser.

Som nogen engang sagde, er”den bedste måde at have en rigtig god idé at have en masse gode ideer.” Det fungerer på samme måde til at finde unikke baby shower idéer.

Masser af baby bruser værtinder ikke klar over, at de mest kreative baby brusebad ideer ligger et eller andet sted dybt i deres sind. De ved bare ikke det.

Jeg mener, vi har alle brugt timer kommer op med fødselsdage, familiefester, bryllupper og selv ferien som Halloween og jul. Når hele er overstået, dog svinde alle, at energi og alle disse idéer som regel bare væk.

Tænk over det: Hvis du kan få ud af partiet fotos eller anden måde finde deres vej ind i en glemt mappe på computerens harddisk eller skjult inde i et fotoalbum eller andet sted, kan du blot sætte en stopper for alle spilde din tid.

Gyldne Tip 3: Hvis du kan smide en Coed Baby brusebad og tildele en mandlig co-host.

Ikke kun berømtheder i L.A tendens til at fremme i skoene når det kommer til tendenser, en berømt baby site rapporterer også, at næsten halvdelen af baby brusere nu er coed parter.

Især med travle snart-til-være-mødre, som virksomhedsejer, virksomhedsledere og berømtheder, er der ofte en Mr. Mom derhjemme, der forventer at deltage fuldt ud i baby brusebad. Og selvfølgelig deres mandlige kammerater.

Ved siden af, far-til-være spiller en stor rolle under graviditeten og i den nye baby’s liv, hvorfor skal du få den nye mor at fejre på hendes egen?

Selvfølgelig, er hosting coed baby brusebad mere end bare sætte de mandlige gæster på listen indbydende. Nogle brusebad værtinder selv bekymre, at fyrene ville ikke deltage i sådan en fest, hvor deltagerne spille spil som runde-the-mave.

Hvis du ikke kunne holde tanken om ser deres kede ulykkelig ansigter, er mit forslag at bede en af dem til at give dig en hånd.

Faktisk kan den mandlige co-host yde stor hjælp fra at vælge stilfuld farve invitation til picking up far-venlige baby brusebad ideer og spil, og vejlede mændene at kontrollere Gaveliste, som de ofte ikke ved hvad de skal købe til baby-til-kommer.

Den bedste Co-Host kandidat: den snart-til-være-bedstefar eller enhver mandlig gæst, der har erfaringer med baby brusebad eller graviditet proces.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *