Overkommelig Non-Drug løsning til ADHD

Indtil for nylig var der kun fire “effektive” valg for ADD/ADHD. Disse var:

1. gøre noget og håber, at de ville få det bedre med tid. Dette er det triste valg af mange ikke-pleje eller lav indkomst forældre, og det næsten aldrig virker.

2. læg dem på receptpligtig medicin. På nogle måder, dette valg er endnu værre, da disse stoffer ikke er kun addicting, men kan forårsage kræft, dræbe og påvirke for liv, som de seneste nyheder viser.

3. betale ublu summer for EEG Biofeedback (Neurofeedback). Dette har været den bedste løsning indtil nu. Den overordnede succesrate (med gode og dårlige klinikere) anses for at være omkring 85%. Men 60 (anbefalede) halv time sessioner med en “professionel” på $4500 til over $10.000 koster langt over evne af mest mid og lavindkomst familier.

4. Prøv forskellige allergi klinikker for at forsøge at finde allergi/følsomhed ansvarlige, og også gøre alle de forskellige test for mineralske toksicitet (kviksølv, kobber, arsen, cadmium, osv.) Dette er også temmelig dyrt, med de allerbedste system (slutpunkt titrering) koster op til $10.000. (Se for mere info om EPT, ).

Nu er der et andet valg. Jeg opfandt en ny metode til ændrer hjernen bølge amplitude (op eller ned) der svarer til EEG BF, men er billigt nok til at give midt og lav indkomst familier en valg udover dyre og farlige stoffer. Det er Nokia Xpress-lydbeskeder anvendes for det meste under søvn. I stedet for at ændre adfærd som er “normalt” med denne teknik, det gør de samme ting, der EEG biofeedback (Neurofeedback), dvs det rejser SMR hjerne bølge (12-14 cyklusser per sekund – Hz), mens sænke Theta hjerne bølge (4-8 Hz) på samme tid.

For dem, der ikke er bekendt med EEG BF, er dette den mest effektive hjernen uddannelse mekanisme, der bedst løser problemet især hjernen. (Det er også løser ADHD, søvnløshed, IBS, epilepsi og også mange tilfælde af skizofreni.) Der er omfattende bevis på denne effektivitet af EEG BF, og et sammendrag af professionelle papirer kan findes på:

).

I min tidligere praksis som en Orthomolekylær psykolog, havde jeg brugt Nokia Xpress-lydbeskeder med god succes, og i 2004, jeg indså, at det bør være muligt at bruge denne teknik til at gøre det samme, som blev udført af de dyre EEG Bf enheder og en computer. Istedet for igangværende igennem den bevidste sind af “praktikant” til at påvirke ubevidst, hvorfor så ikke gå direkte til det ubevidste sind?

Efter mere end to år, tre kliniske afprøvninger og omfattende test udnytte frivillige, der betales for retten til at deltage, jeg viste sig følgende:

1. den Bate auditive Brainwave uddannelse (Patent Pending) er meget lig EEG BF og udretter det samme “grundlæggende brain training” med disse følgende mindre forskelle:

a. det skal sammenlignes med én nat søvn næsten svarende til en halv time session. 9-10 uger af søvn viste ca samme forbedring i ADHD diagnosticeret personer som 60 halve time møder i en klinik. (Ja, det tager lang tid at være effektiv, med enten metode – der er virkelig ikke nogen “magisk pille”, på trods af hvad medicinalfirmaerne siger i deres annoncer.

b. der er flere muligheden for en Hawthorne-effekt i denne uddannelse end i EEG BF uddannelse. For mere info om denne effekt, se:

I den sidste test, denne mulige effekt blev drøftet på forhånd og advaret om, og mens det skete i et par tilfælde, det afskrække ikke nogen af deltagerne, som det havde i tidligere test. (Dette er ikke en farlig “bivirkning” som kan være forårsaget af alle former for narkotika! Det kan medføre mindre ubehag hos et par personer til kun en dag eller så i værste fald.)

c. motivation er ikke længere en kæmpe faktor, som det er i EEG BF. Både forældrene og barnet skal være motiveret til at fortsætte lange uger med træning, og hvis uddannelsen er stoppet før et slutpunkt, nogle, eller de fleste, gain er tabt.

2. systemet koster under $200, og det er en engangs-gebyr kun. Det kan bruges til så længe det tager. (Med autistiske børn, kan det tage op til 200 EEG BF sessioner). Systemet er sammensat af to grundlæggende CDS Først er den faktiske “auditive Brainwave” træningsprogram, kan afspilles på enhver CD-afspiller, boom box, osv. Den anden CD er en computer disk med flere andre programmer, der er nyttig som supplementer til denne uddannelse. Dette omfatter en gratis allergi/følsomhed test, en gratis flaske af en patenteret aminosyre supplement (hjerne mad), der har en beroligende virkning (import begrænsninger) og flere artikler på alternative sundhedsbehandlinger, der har vist sig at være til hjælp for alle typer af Brain problemer.

3. der er også et års fuld pengene tilbage garanti for succes. Hvis en person forsøger dette i mindst 60 dage, og derefter hedder det, at der har været nogen væsentlig forbedring modtager fuld rabat herunder forsendelse og håndtering (som er inkluderet i prisen).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *