Tips om hvordan man får den bedste pris for dit hjem

Ved du hvordan viewings finder sted? Nogle mennesker kan være mere komfortabel viser potentielle købere rundt i deres hjem, selv, tage konto huse vist af agenter sælger hurtigere, som det fremgår af statistikker.Den bedste løsning ville sandsynligvis være at arbejde med agenter, med du håndterer viewings, når agenten ikke er tilgængelig.

Tydelig kommunikation er nøglen, så du kan træffe forberedelser på forhånd, ligesom test deres kundeservice for at se, hvor effektive deres svar er. Den måde, de håndterer din forespørgsel kunne være vejledende for hvordan de beskæftiger sig med potentielle købere. En ting mere er sat en god salgspris, lidt nedenfor andre på gaden bør bidrage til at sælge hurtigt.

I de fleste situationer, kun acceptere en ‘ingen salg, ingen gebyr’ aftale. Som altid, ville det være klogt at få alle detaljerne i skriftlig form, inden underskrivelsen.

Bør du spørge om hvilken procentdel af salget falder igennem? Hvorfor ville du… rigtige? Godt skal du, som dette vil give dig en indikation af hvor engageret agenten er til at se salget af din ejendom lige fra start til slut. Et andet tegn på et godt middel, er hvis de anerkender hvis potentielle købere lige ud.

Men hvis agenten din bruger siger han har fundet en ‘cash køber’ for din ejendom, præcisere hvad de mener præcis. Det kunne en person, der er ‘kæde frie’ men hele transaktionen kunne forsinkes af skjulte pant. Det bør virkelig mener nogen, der kunne købe din ejendom med kontanter i banken.

En anden ting at huske er kæledyr; Kontroller, at de er ude, når din viser potentielle købere omkring dit hjem, du ønsker at vise et sted af ro og komfort, at slappe af og slappe af eller underholde gæsterne. Selv hvis du forsøger at sælge en familie hjem, en lignende regel gælder for børn, så lad dem bo hos venner eller slægtninge, mens du viser købere rundt, som det kan være svært at bede dem om at opføre sig. Glem ikke, du forsøger at sælge familiens hjem, ikke vise folk familien i aktion.

Give nogle incitamenter til potentielle købere. Nogle store udviklere kan tilbyde at give hårde hvidevarer (køleskabe, frysere, komfurer osv), og selv betaler en del af pantet for at sikre en transaktion. Nogle kunne endda få dine børn ind i den bedste skole i dit område på grund af postnummeret.

Også fjerne alle rod fra huset. Dette omfatter enhver vrøvl eller springer fyldt med uønsket eller ting fra haven som uønskede buske, som enhver rod kunne gøre potentielle købere tror, at resten af huset er rodet, eller endda, at du ikke er alvorligt om at sælge.

Med ejendomsmæglere er det en smule tricky, som du ønsker at finde en, der vil give dig den bedste deal er troværdig og vil sælge dit hus.

Traditionelt sælgere ville bruge en neutral farve ordning ved salg af en ejendom, da det er en farve, som de fleste mennesker vil lide, og lyse farver vil give indtryk af en større, lysere og rent hjem.

Det er altid værd at spørge om hvad du ønsker og behøver at vide. Find ud af hvad incitamenter der kan være og oplev som agent og salg proposition er den rigtige for dig.

Husk at tage sig af de små ting som efterbehandling disse DIY job, så dit hjem ser fuldstændig, så potentielle købere kan forestille lever der selv. Det giver mening at sikre dit hjem ikke har nogen peeling paint eller dvælende dårlig lugt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *